For køb kontakt mig på jannetsh@gmail.com
For køb kontakt mig på jannetsh@gmail.com
Indkøbskurv 0

Tidens Kunst i Aars 14-15-16 februar 2020

Ad Hogh Art Tidens Kunst i Aars 2020 Udstilling

Kære kunstelsker

Jeg læste en ret fin artikel for nyligt om kreativitet og forestillingsevne. Det handlede om hvorvidt, der bør være kreative fag i gymnasierne. Konklusionen var klar - kreativiteten der opstår i fag som drama, billedkunst og musik er essentiel for elevernes forestillingsevne. Kreativiteten bliver til en ressource, de kan bruge sammen med de midler og evner de i øvrigt har. Og eleverne (og du og jeg) kan træne det!

Nu er det jo ikke fordi jeg skal kloge mig på, om mine udfoldelser gør mig til et ”dannet” menneske, der bedre forstår at forestille sig scenarier end personer, der er mindre kreativt aktive. For mig handler det mere om processen - på et ret personligt plan. Jeg kan godt være lidt bekymret undervejs, når jeg laver et kreativt projekt. Men jeg ved, at jeg kan arbejde videre på det. Forbedre det. Og jeg øver min tålmodighed.

Jeg lytter næsten altid til musik undervejs - og jeg må indrømme at nogen gange kan det gå lidt i ring med ganske få sange, der bliver gentaget i det ”uendelige”. Musik formidler stemninger og følelser meget direkte. Jeg elsker den forstærkende effekt musik kan have. Og selvom jeg godt er klar over, at billedkunst er mindst ligeså meget et udtryk for personlig smag og stil, som musik er - så er det for mig også øjebliksbilleder af stemninger.

Se mig og nogle stykker af mine billeder på stand nr 128. Og se alle de andre fantastiske kunstværker fra over 80 kunstnere, når du nu alligevel er kommet til Aars.

Glæd dig til nordjyllands største kunstevent "Tidens Kunst" i denne weekend midt i februar 2020.

Kærlig hilsen

Jannet

 


Ældre opslag Nyere opslag