For køb kontakt mig på jannetsh@gmail.com
For køb kontakt mig på jannetsh@gmail.com
Indkøbskurv 0

News — Ad Hogh Art

Udstilling "Kunst i Hasseris 2020"

Ad Hogh Art Kunst I Hasseris Udstilling

Udstilling "Kunst i Hasseris 2020"

Kunst i Hasseris 2020 - Udstiller Jannet Schenkel Høgh, Ad Hogh Art, Stand 34.

Det var vidunderligt endelig igen at blive mødt med reaktioner på de billeder, jeg laver. At blive mødt af en respons. Også selvom den ofte var af mennesker der bare gik forbi. Det var bare lige dér, når jeg fik lov at fortælle om mine billeder og om historien bagved, at jeg nød hvert sekund. 

 

Læs mere →


Tidens Kunst i Aars 14-15-16 februar 2020

Ad Hogh Art Tidens Kunst i Aars 2020 Udstilling

Tidens Kunst i Aars 14-15-16 februar 2020

Glæd dig til nordjyllands største kunstevent "Tidens Kunst" i denne weekend midt i februar 2020.

Læs mere →