For køb kontakt mig på jannetsh@gmail.com
For køb kontakt mig på jannetsh@gmail.com
Indkøbskurv 0

"Feature wall" eller hyggehjørne

Kunst til hjemmet

Ser du indretningsprogrammer og læser indretningsblade? Netflix og vores public service kanaler rummer faktisk en del gode tips til at skabe det helt rette udtryk i dit hjem. Selv programmer, der ikke umiddelbart hedder noget med indretning, omhandler emnet.
Tænk f.eks på den populære serie på DR, der hedder "I hus til halsen". Her samarbejder en indretningsekspert med en mægler om at hjælpe med at få solgt huse, der synes at være usælgelige. Man skulle tro, at dette program omhandler økonomi og hjælp til de trængte sælgere. Men programmernes omdrejningspunkt er primært udtrykket i de tilsyneladende usælgelige hjem. Vores forestillingsevne rækker ikke langt, når vi bliver mødt med en overgroet have, og et rodet hjem, eller et uden møbler. Der mangler personlighed med salget af boligen in mente. Vi vil stimuleres af lækkerhed, når vi skal købe et nyt hjem.

Men hov vent - Vi vil da alle stimuleres af hyggelige rammer til dagligt! Vi vil alle nyde godt af den wellness og tryghed, som vores hjem kan skabe for os.

Man kan ikke bare indrette et hjem perfekt fra dag et. Det tager tid at finde ud af, hvad der mangler i din bolig. Du etablerer måske en "featured wall" i stuen med de smukkeste kunstværker i din samling, men hvad med hyggen og personligheden ude i de små kroge? Har du tænkt på, at dit trappeområde til kælderen måske godt kunne være mere personlig? Give dig smil på læben måske? Eller hvad med badeværelset? Hvad hænger der der? Og i entreen, hvad møder dig, når du kommer hjem hver dag? Ad Hogh Arts motiver er perfekte til at skabe stemning med en umiddelbar og universel genkendelighed. Gå på opdagelse i nuværende sortiment i oversigten over produkter. (indsæt link)

 


Ældre opslag Nyere opslag