For køb kontakt mig på jannetsh@gmail.com
For køb kontakt mig på jannetsh@gmail.com
Indkøbskurv 0

Et billede under opbygning

Jeg er i gang med et billede. Jeg deler det her med jer i sin ufærdige tilstand. På et tidspunkt bliver det færdigt, og det vil jeg naturligvis også vise her på hjemmesiden.

Normalt deler jeg ikke værker, som jeg arbejder på. Det er grænseoverskridende at dele sine ufærdige værker! Men sidste i weekend var jeg på en kunstmesse, hvor jeg netop sad og arbejdede på billedet. Og det var ret interessant at blive mødt af det skønne publikums vurdering af mit arbejde. Mange havde utroligt søde kommentarer - ja nærmest opmuntrende. Og det var virkelige dejligt. Selvfølgelig var der også kritik af skyggelægning og farvevalg. Og det var også ganske fair betragtninger. For det er nu engang sådan, at oliemaleriet bliver bygget op i lag. Og lagene får i mine billeder ofte lov til at have en større eller mindre grad af transparens, der giver farverne deres dybde og glød. Motivet nyder også godt af det, fordi mine figurer er mennesker - og mennesket er nærmest gennemlyst af dets fortid og tager altid noget med sig derfra.

Jeg kan godt lide forestillingen om, at billedernes lag i en eller anden forstand repræsenterer de mere eller mindre usynlige lag af erfaringer og oplevelser, der er i hvert enkelt motiv, som jeg arbejder med.

Synes du at billedet ser lidt fjollet ud - For hvad i alverden har han mon gang i? Ja så har du ret! Men inden længe kommer der vel nok snørebånd på billedet, og så vil det hele give mere mening igen. 

Kærlig hilsen

Jannet


Ældre opslag Nyere opslag