For køb kontakt mig på jannetsh@gmail.com
For køb kontakt mig på jannetsh@gmail.com
Indkøbskurv 0

Ad Hoc vs. Ad Hogh

Hvad skal barnet hedde?

Du kender det - Din dag er gået "ad hoc" - den har været fyldt med opgaver du SKULLE tage hånd om her og nu.

På arbejde har du har slukket en stor "ildebrand", fordi et produkt, du sælger som rengøringsmiddel, det viser sig at skabe skjolder på de fleste overflader. Du har derfor talt med alle kunder, forsikret dem om, at du afhenter de leverede varer, giver alle pengene tilbage, booker afhentningen, skriver en nyhedsmail om, at produktet trækkes tilbage ud på SoMe. Også kommer du udmattet hjem. Børnene er kommet hjem fra skole. De er sultne som altid, men bollerne på køkkenbordet har mug på overfladen og pålægget er sluppet op. Dagen synes som en uendelig modgang. Så nu skal der købes ind - eller alternativt skal børnene have lov til at spise en chokoladekiks fra skuffen. De får kiksen fra skuffen. Du ånder lettet op og finder din madplan frem, så aftensmåltidet kan sættes i gang. Din mand kommer hjem fra sit pendler-job. Han fortæller om, at hans dag har lignet din. Så i morgen bliver en af de dage, hvor alt det, som I ikke nåede, skal indhentes. 

Men så banker det på, naboen har bagt boller og smiler med en forårsbuket fra haven i den ene hånd, og lækre luner boller i den anden. Hun træder ind og børnene er henrykte for at se hende, fordi hun har overskud og altid formår at være der for dig, når det hele brænder på . Og du er taknemmelig, fordi du ved, at nu er morgendagens madpakker reddet med naboens lækre hjemmebag.

På en måde er det sådan, at mit firmanavn er opstået. Det udspringer godt nok af mit efternavn "Høgh" - Men det udspringer også af, hvem jeg er. Jeg er hende, der løser de opgaver, der opstår her og nu. Jeg er hende, der skal finde en holdbar løsning med kort betænkningstid. Men det gør ikke noget, for jeg har som regel styr på rutinerne, så ikke at en lang "ad-hoc-dag" vælter mig med ekstra opgaver dagen efter. 

Egentlig kan jeg godt lide denne uforudsete variation. Det er inspirerende at blive udfordret. At finde på, hvad man skal gøre, for at få det bedste ud af situationen. Så jeg arbejder Ad Hogh AKA Ad Hoc - Jeg bruger materialerne, jeg har kunnet skaffe. Derfor var det helt naturligt at gå med Ad Hogh, da jeg skulle navngive mit kunstnerliv. 

Uanset hvilket stykke træ jeg får mellem hænderne, så prøver jeg at få det til at stråle på din egen måde. 

 


Ældre opslag Nyere opslag